Vorige
Volgende

Spuiten op locatie

Wilt u een garage- en/of bedrijfsdeur op locatie laten spuiten, dan komt Spuiterij Luttikhuisen graag bij u om ter plaatse uw deur en/of pand een metamorfose te geven. Want ook het spuiten van wandbeplating is mogelijk. Spuiterij Luttikhuisen doorkruist heel Nederland en daarbuiten en spuit elke deur en/of wandbeplating bij u op locatie in de gewenste kleur.

Uw pand en garagedeur hebben het zwaar….

In Nederland hebben wij nogal eens te maken met verschillende weersomstandigheden. Warmte, hitte, kou, wind, regen, sneeuw, hagel… En uw bedrijfspand krijgt alles te verduren. Na enige tijd zal er daarom kleurverandering optreden van wandbeplating en deuren – een verbleking van de lak. Ook is het ontstaan van kleurverschil tussen panelen onderling een vaak gezien probleem. Daarbij kunnen door ‘geweld’ van buitenaf beschadigingen optreden. Krassen in de lak of bijvoorbeeld een ongewenst kunstwerk in de vorm van graffiti.

Spuiterij Luttikhuisen gaat adequaat te werk en tovert uw pand weer om tot een fraai, representatief gebouw dat weer jarenlang mee kan.

Spuiten van een bedrijfs- of garagedeur

De garage- en/of bedrijfsdeur hoeft niet gedemonteerd te worden. De omgeving wordt namelijk afgeplakt en voor het spuiten wordt speciale spuitapparatuur gebruikt, waarbij een minimale hoeveelheid spuitnevel vrijkomt. Uw garage- en/of bedrijfsdeur ziet er weer als nieuw uit en is in de regel dezelfde dag weer klaar om in gebruik te nemen!

Spuiten van beton

Ook het spuiten van betonnen sleufsilo’s en keerwanden, zoals deze vaak gezien worden in de agrarische sector, behoort tot de mogelijkheden. De speciale coating die hiervoor gebruikt wordt is van dusdanige kwaliteit dat dit pH3 tot en met pH13 chemisch resistent is.

Bedrijfs- of garagedeur laten spuiten? Wandbeplating laten spuiten?

Vraag een offerte aan! Ons team werkt in heel Nederland en daarbuiten!

Spuiterij

Voor elke spuitopdracht heeft Spuiterij Luttikhuisen de juiste spuitmethode voor een optimaal resultaat!

Lees meer

Spuiten op locatie

Spuiterij Luttikhuisen spuit ook bij u op locatie wand-beplating, garage-, bedrijfs-deuren in de gewenste kleur!

Lees meer

Portfolio

Resultaten uit het verleden geven u garantie voor de toekomst. Kijk naar de resultaten en oordeel zelf!

Bekijk referenties