Vorige
Volgende

Bedrijfs- en garagedeuren

Het spuiten van nieuwe bedrijfs- en garagedeuren is al vanaf de start van het bedrijf een hoofdactiviteit van Spuiterij Luttikhuisen. Ongeveer 400 deuren komen er per week wit in onze spuiterij aan en gaan voorzien van de gewenste kleur weer retour richting onze klanten. De grootte van de deuren varieert van 2,5 bij 2,5 meter tot deuren van 10 bij 13 meter.

Drie spuitcabines

Spuiterij Luttikhuisen beschikt over drie spuitcabines die speciaal zijn ingericht om deuren en andere onderdelen te spuiten.

Spuiten van deuren: het proces

Allereerst brengen wij uw wensen in kaart en wordt er bepaald in welke kleur u uw deur gespoten wilt hebben. Vanzelfsprekend helpen wij u bij deze keuze en geven wij u hierin ook advies. U ontvangt een duidelijke offerte, zodat u vooraf weet wat het spuiten van uw deur(en) zal gaan kosten.

Komt uw deur bij ons aan, dan wordt als eerste de zijde afgedekt die niet wordt gespoten. Daarna wordt de zijde die gespoten zal gaan worden geschuurd en ontvet. Dan is uw deur klaar voor de spuiterij en wordt hij voorzien van een strakke, egale 2-componeten laklaag met uv-protector toevoeging.

Is uw garagedeur al gemonteerd?

Geen probleem – ook dan helpen wij u graag. Spuiterij Luttikhuisen werkt door heel Nederland op locatie om ter plaatse bedrijfs- en garagedeuren te spuiten. Meer informatie hierover leest u op de pagina spuiten op locatie.

Offerte opvragen?

Offerte opvragen? Wilt u meer informatie over het spuiten van bedrijfsdeuren, neemt u dan contact op met ons.

Spuiterij

Voor elke spuitopdracht heeft Spuiterij Luttikhuisen de juiste spuitmethode voor een optimaal resultaat!

Lees meer

Spuiten op locatie

Spuiterij Luttikhuisen spuit ook bij u op locatie wand-beplating, garage-, bedrijfs-deuren in de gewenste kleur!

Lees meer

Portfolio

Resultaten uit het verleden geven u garantie voor de toekomst. Kijk naar de resultaten en oordeel zelf!

Bekijk referenties